Anmäl er till Knatteskolan vinter 2023/2024 här →
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Just nu har vi inomhussäsong och vi tränar på tisdagar  kl 17.45-19.00
i Sollentuna Fotbollshall i Norrviken
 
Vi är ett härligt gäng elvor som tränar 2 gånger i veckan.
Under utomhussäsongen 2022 kör vi:
måndagar kl 17.30-19.00 på Skinnaråsens IP
onsdagar kl 18.30-20:00 på Skinnaråsens IP
 
Vi spelar matcher i St Erikscupen under våren och hösten.
 
Alla som vill är varmt välkomna att komma och träna - maila oss innan.

 

Kontaktinfo:
Tränare Linda Olofsgård Lindfors, mob 070-698 5453, lo@wfab.se

HusmanHagberg cup i Viksjö-10/10 - våra träningar framöver
2021-10-10 14:30

Idag hade vi avslutningscup i Viksjö. En härlig förmiddag där vi ställde upp med 2 mixade lag. Vi fick möta mycket bra motstånd och spelade kortare 30 minuters matcher. På flera av matcherna bjöd vi på riktigt fina mål, fint spel och även fina målvaktsräddningar. Tack Viksjö för ett fint arrangemang men framförallt tack till alla föräldrar som hjälpte till och hejade på - Ni är alla guld värda.

 

Detta var vår sista cup för denna sommaren/hösten - vi kommer att försöka få till någon vintecup och träingsmatcher inomhus.  Vi går nu in i lågsäsong och under ett par veckor framöver kommer vi endast träna 1 gång i veckan och det är på onsdagsträningen, alltså inga träningar på måndagar framöver. Inom kort i november kommer vi att bli tilldelade våra tider inomhus i Norrvikenhallen också, det ser ut som vi kommer att få samma tider som förra året, men vi återkommer om detta när det är bekräftat.

 

Sen får ni inte glömma bort vår lagavslutningsaktivitet lördagen den 23 oktober (se separat utskick om detta).

 

Fler bilder finns på vårt instakonto.

 

/Hälsningar från oss ledare

 

 

Håll Rotebro rent!
2021-09-14 18:54

Härligt med många aktiviter och matcher med laget nu.

 

I söndags så spelade vi 2 mycket fina matcher.

Första matchen mötte vi våra grannar Bollstanäs och hade en riktigt bra passningsspel och ett strålande målvaktsspel. Vi var helt klart det starkare laget och lyckades göra många fina mål.

Andra matchern så mötte vi Ursvik och där var vi klassen bättre. Återigen ett mycket fint passningsspel från hela laget som ledde fram till många mål.

 

Under tiden vi spelade dessa matcher så samlades alla lag i klubben för en gemensam skräpplockardag, detta fick vi som lag istället göra igår på träningen. En härlig kväll i solen med fotbollsbrännbol/mycket upphittat skräp runt hallarna och vi avslutade med pizzapicknic ute. Vi fick mycket beröm från alla vi mötte.

 

Fler bilder på vårt instakonto: rotebroisf11

 

/Ledarna

Hemmamatch mot Sundbyberg!
2021-05-23 21:25

Första Sanktan matchen på hemmaplan mot Sundbyberg.  Matchen började lite knackigt i regningt väder. Motståndarna startade matchen med ett mål men vi kontrade efter ett tag och det blev en mycket jämn första period. I andra perioden jobbade vi oss snabbt in i matchen och vi började ta det lite lugnare i avsluten och placerade bollen, gav direkt många fina mål! Många fina prestationer idag, flera backpositioner som gjorde bra ifrån sig, många olika som gjorde mål, många fina passningar och ett helt utomordentlig sista period av vår målvakt som helt täppte igen och gjorde superräddningar som även fick det gröna korta välförtjänt. En strålande match. Ladda gärna ner  SvFF appen " Min Fotboll" så kan ni ta del av highlights från matchen som Sundbyberg har delat.  Min Fotboll - Share the match - share the experience (svenskfotboll.se)

Seriepremiär i Sanktan!
2021-05-09 19:23

Första matchen någonsin för Rotebro F11 i Sankt Erikscupen spelades i strålande solsken klockan tolv på Bolindervallen mot Kallhäll och vilken match det blev. Alla låg bra i positionerna, det var fantastiskt passningsspel, otrolig energi och väldigt många mål.  I tredje halvleken tappade vi lite i försvarsspelet, men nåt måste vi väl ha att träna på till nästa gång också. En jättekul premiär i Sankt Erikscupen för laget!

Andra matchen spelades nästan samtidigt på Kungsängen IP med start i strålande solsken och avslutades i snöblandad regn. Men något snöblandat regnspel var det verkligen inte. Alla spelare gjorde en kanonmatch och höjde sig ett snäpp från träningarna och visade framförallt upp ett superfint passningsspel. Många mål framåt och ett mycket fint målvaktsspel.

Allt gott från oss ledare!

Första träningen på nya konstgräset!
2021-04-15 20:03

Vi måste ju bara få dela denna bild från träningen igår på Skinnaråsen. Klarblå himmel, endast 2 tjejlag på hela skinnaråsen, underbart fin ny konstgräsplan och tjejer på strålande humör. Vilken magisk kväll.

Här står vi och gör ett avbrott mitt i träningen och alla får stanna upp för att ge varandra beröm för något.

 

Solig hälsning från Ledarna!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Fotbollsförening, 21/02 19:46 
Rotebro IS Fotbollsförening, 02/02 16:36 
Rotebro IS Fotbollsförening, 27/01 17:15 
Rotebro IS Fotbollsförening, 06/01 18:19 
Rotebro IS Fotbollsförening, 01/12 12:41 
Rotebro IS Fotbollsförening, 23/11 13:42 
 
SPONSORER