Anmäl er till Knatteskolan vinter 2023/2024 här →
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Referat: Österåker United BK (7) - Rotebro IS FF (6)
10-3 och 20-4-1
2023-10-29 11:45

Så avslutades till slut den ljuvliga, alldeles underbara, glädje- och ärofyllda, njutbara, minnesvärda och tyvärr för korta fotbollssäsongen 2023 genom en avgörande match om en plats i Stockholm Cups gruppspel. För våra två seniorlag slutade tävlingssäsongens matcher med 20 segrar, 4 oavgjorda och 1 (extremt orättvis) förlust. Motståndet i säsongens sista batalj bestod av Österåker United som slutade femma i sin division 7-serie och det hela skulle således börja med en straff för gästerna.

Referat: Rotebro IS FF (6) - Husby FF (4)
Tut tut - segertåget tuffar på
2023-10-29 11:18
Alex innan han skickar #18 för att köpa korv och spelar fram till 4-2

I onsdagkvällens höststorm gästade Husby FF, som slutade femma i division 4 norra, de senaste veckornas segermaskin på Skinnaråsens konstgräs. Enligt Husbys egna spelare kom de med ett starkt lag, även om tränaren hävdade det motsatta (efter matchen). Det som stod på spel var en plats i Stockholm cups 32-delsfinal. Turneringen är Stockholmsområdets distriktsmästerskap och går till som så att lag från division 2 kan möta lag från division 7 och att laget från den lägre serien får så många straffar som det skiljer i serier. Vinnaren i Stockholm cup går till Svenska cupen - så tändvätskan inför har handlat om att det här är vår väg ut i Europa!

Rotebros herrlag söker assisterande tränare och nya spelare
2023-10-11 10:50

Rotebros herrlag består av en trupp på ca 25 killar mellan 17-40 år och efter att 2023 vunnit vår division sex-serie samt den reservlagsserie vi ställde upp i kommer representationslaget nästa år spela i division 5 och reservlaget i Stockholmsserien 6.

Vi tränar en vanlig vecka tre pass utöver en match. 

Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med människor, är samarbetsvillig, prestigelös, vill utvecklas och är intresserad av fotboll. Personlig lämplighet och hunger är viktigare än erfarenhet.

Välkommen att höra av dig till tränare David Pinot på 0730-347942 för att höra mer om uppdraget eller för en chans att ställa frågor.

 

Är du intresserad av att spela med oss eller vet någon som skulle passa in är du också välkommen att höra av dig till tränare David.

Vi söker dig som är social, tycker om att träna och vill utvecklas. Vi erbjuder en schysst träningsmiljö och matchspel i antingen vårt representations- eller reservlag.

 

Referat: IFK Vaxholm  - Rotebro IS FF
Beyond tennissiffror för serieseger!
2023-10-08 08:58

Så kom äntligen dagen vi väntat på; möjligheten att knyta ihop seriesäcken och segla bort från en-domarsystemet i division sex. Chansen att ta sig bort från lag som fuskar med avstängda spelare eller som med sin totala enögdhet klagar på andra och missar egna uppenbara problem, bort mot en grönskande tillvaro i division fem-värmen. Det som stod mellan oss och härligheten var en pinande nordanvind och ett Vaxholm som spelade för fortsatt division sex-status.

Referat: Rotebro IS FF - Kilimanjaro FF
4-1 i sista hemmamatchen
2023-09-30 20:55

Vi samlades inför säsongens sista hemmamatch med ett sällsynt skådat fokus och beslutsamhet över vad som skulle göras. Med stor tro och rejält flyt i spelet klev vi ut på plan och utnyttjade att Kilimanjaro spelat match så sent som igår kväll. Vi varierade vårt spel genom att tidigt hota bakom Kilis höga backlinje eller att vända spel från sida till sida när de blev djupa. Vi stack in bollen i de ytor som blottade sig när Kilimanjaro slarvade i sina överflyttningar. När våra passningar skar genom Kilis presslinjer agerade spelarna utan boll instinktivt och erbjöd spelalternativ för både kombinationer och djupledsspel, med flera skapade chanser till följd. Vi satte vår höga press med disciplin och tvingade som planerat våra motståndare till att slå längre bollar som vi var med på och kunde vinna tillbaka snabbt, med återkommande anfallsvågor för oss som följd. I takt med att halvleken rullade på tröttnade det för dagen blåklädda laget och vi kunde rulla in flertalet välförtjänta mål. I halvtid öste jag beröm över killarnas fokuserade insats och pratade om hur kul det var att se den spelglädje som präglade insatsen. Vi slet för varandra, tog löp för att skapa ytor åt andra, var noga och effektiva i vårt passningsspel och vi gav varandra understöd i dueller. I den andra halvleken kunde vi tidigt ge alla spelare rikligt med speltid och inhopparna visade också disciplin, kreativitet och skicklighet.

Referat: Rydbo IF - Rotebro IS FF
Alla goda ting äro åtta
2023-09-23 21:33

I höstsolen, på Rydbos lilla, lilla, lilla konstgräsplan långt, långt, långt inne i Roslagens mörka skogar stred en tapper skara män från Rotebro med lyckat resultat under september månads nästa sista lördag.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Fotbollsförening, 21/02 19:46 
Rotebro IS Fotbollsförening, 02/02 16:36 
Rotebro IS Fotbollsförening, 27/01 17:15 
Rotebro IS Fotbollsförening, 06/01 18:19 
Rotebro IS Fotbollsförening, 01/12 12:41 
Rotebro IS Fotbollsförening, 23/11 13:42 
 
SPONSORER