Anmäl er till Sommarfotbollsskolan 2024 här →
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina nya anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning. Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

 

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

 

Rotebro IS FF värdegrund

  • Bredd ger topp, alla ska få spela
  • Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell
  • Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen
  • Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

 

Se denna video: https://www.youtube.com/watch?v=3EcOkbsujro

 

 

Nu öppnar anmälan till Sommarfotbollsskolan 2024!
2024-04-10 16:03

Välkommen till sommarens roligaste fotbollsvecka för alla födda mellan 2010-2016!

 

När och var?

 

Fotbollsskolan kommer äga rum vecka 33, mellan den 13/8-16/8 kl. 09:00-15:00, alltså tisdag till fredag på Skinnaråsens IP.


Kostnad:

 

Anmälningsavgift 1700 kr


Administrationsavgift 59 kr


I anmälningsavgiften ingår alla träningspass, tillgång till våra kompetenta instruktörer, en tröja och en vattenflaska samt lunch och mellanmål alla dagar.


Administrationsavgiften går till föreningens användande av SportAdmin i samband med Sommarfotbollsskolan och medlemmens möjlighet att använda medlemsappen via SportAdmin.

 

Anmälan:

 

Anmälan sker via vår anmälningssida som ni hittar längst upp på hemsidan eller på länken nedan. Här kan ni också läsa mer om avbokningsregler.


Klicka här för att komma till anmälan →

 

Sista anmälningsdatum:

 

Sista anmälningsdatum för Sommarfotbollsskolan är 23 juni.

 

 

Frågor?

 

Har du frågor om Sommarfotbollsskolan så kan du kontakta oss på kansli@risff.se

Vår kanslist Robert kommer sluta
2024-04-08 08:03

I samförstånd med styrelsen så har vår kanslist Robert beslutat att avsluta sin provanställning i föreningen. Det blev tyvärr inte hållbart rent tidsmässigt att kombinera med hans redan befintliga uppdrag som heltidsanställd tränare och egen företagare.

 

Styrelsen har därför sedan en tid tillbaka arbetat med att hitta en lämplig ersättare, och tills dess så kommer Robert vara kvar i rollen för att skapa en smidig överlämning och för att löpande hantera de ärenden som uppstår i föreningen. Då hans/styrelsens tid är begränsad så uppskattar vi att medlemmarna har överseende och försöker hanterar det som är möjligt  själva. 

 

Rekryteringen är alltså i full gång och vi återkommer med mer information när vi väl har en ersättare på plats!

 

Mvh Styrelsen, genom Anders

Snart dags för Knatteskolan 2024!
2024-04-02 12:40

Nu är det snart dags för knatteskolan 2024 att sätta igång och det har varit ett stort tryck för att anmäla sig vilket vi är väldigt glada över! Vi har fortfarande platser kvar så passa gärna på att anmäla er om ni ännu inte gjort det så att ni kan vara med redan från starten på denna roliga och lärorika idrottsaktivitet!

 

Knatteskolan riktar sig till flickor och pojkar födda 2017, 2018 och 2019! En mycket uppskattad verksamhet och ett bra första steg för barn att kunna få uppleva glädjen i fotbollen och kanske skapa ett intresse för livet.

 

Var och när?

 

Vi håller till på Skinnaråsens IP på söndagar mellan kl. 10:00-11:00. Vi rekommenderar att ni kommer några minuter tidigare så att alla är klara att köra i gång kl. 10:00.

 

Kostnad:

 

1250 :-

 

I priset ingår en vattenflaska, en t-shirt och givetvis tillgång till våra duktiga och engagerade instruktörer vid varje pass!

 

Administrationsavgift 49 :-

 

Administrationsavgiften går till föreningens användande av SportAdmin i samband med knatteskolan och medlemmens möjlighet att använda medlemsappen via SportAdmin.

 

Datum:

 

Vårterminen: 14 april, 21 april, 28 april, 5 maj, 12 maj, 19 maj, 2 juni och 9 juni

 

Höstterminen: 18 aug, 1 sep, 8 sep, 15 sep, 22 sep, 29 sep, 6 okt.

 

Anmälningslänk finner ni nedan:

 

Ta mig till anmälan!

 

Det går också att anmäla sig genom att klicka längst upp på hemsidan där det står "Anmäl er till Knatteskolan 2024 här->".

 

Har du frågor om knatteskolan?

 

Mejla kansli@risff.se

 

Mer information gällande knatteskolan finns också i tidigare nyhetsutskick och under rubriken "Knattar" på menyn på hemsidan.

Årsmöte ikväll kl. 18:00
2024-03-27 14:48

Ikväll är det årsmöte för föreningen och för den som vill närvara fysiskt så befinner vi oss i klubbstugan på Skinnaråsens IP och planerad möteslängd är kl. 18:00-19:00.

 

För den som inte har möjlighet att närvara fysiskt och som därför vill deltaga digitalt istället kan skicka ett mejl till kansli@risff.se så återkommer vi med en inbjudan via Teams.

Påminnelse om årsmöte på onsdag!
2024-03-25 16:07

På onsdag den 27/3 är det årsmöte för Rotebro IS FF på Skinnaråsens IP.  Mötet beräknas hålla på mellan kl. 18:00-19:00 och vi ser gärna att du som är medlem i föreningen kommer på mötet för att göra din röst hörd.

 

Föreningen är i behov av fler engagerade styrelsemedlemmar och även personer som önskar engagera sig i olika projekt som föreningen bedriver. Tveka inte att erbjuda din kompetens till föreningen om du känner att du vill vara med och påverka!

 

Har du frågor inför mötet? Skicka ett mejl till kansli@risff.se

 

Nyheter från våra lag
Damer A-lag, 26/05 19:57 
Herrar A-lag, 22/05 13:06 
Herrar A-lag, 22/05 13:00 
Pojkar 14, 21/05 09:15 
 
SPONSORER