Anmäl er till Sommarfotbollsskolan 2024 här →
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Rotebro IS FF
3 - 2
FK Bromma
Rotebro IS FF3 - 2FK Bromma

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 juni, 15:00
Plats:Skinnaråsens IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150004053
Samling:13:45
Tre poäng trots tidigt underläge
2024-06-05 11:48

Till skillnad från Real Madrid har Rotebro IS en tendens att släppa in mål vid svaga matchstarter. Så var också fallet i lördags när FK Bromma gästade Skinnaråsens ljuvliga gräsmatta.

Undertecknad satt i en kokande föreläsningssal på Stockholms fotbollsförbund för den sista modulen i en tränarutbildning och följde därifrån matchen via appen Min Fotboll. En Johan Mattsson (vad det verkar FK Bromma-kopplad) rapporterade föredömligt från solskenet. Att döma av hans korta inlägg startade Bromma starkast och lyckades inom första kvarten göra två mål. Därefter avtog vad det verkade entusiasmen i hans inlägg i takt med att stolta, starka hemmalaget tog över. Alex och Hano hotade ständigt på kanterna, Jonas hämtade och fördelade boll och Hugo Wandel reducerade på en straffspark. I den andra halvleken dominerade Rotebro på naturgräset, kvitterade genom Arnel i mitten av halvleken innan Der Bomber Daniel gjorde ett förlösande segermål i slutminuterna. Äntligen fick vi betalt för en fin prestation och lyckades vinna en jämn match. Eloge till hela truppen som trots tuffa resultat de senaste veckorna trummat på och fokuserat på glädje och energi.

 

Från lördagens match har spelarna vittnat om att Hano, Alex, Jonas och Hugo stod för starka prestationer, men också påtagligt att alla som var med i truppen bidrog till den fina prestationen.


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER