Anmäl er till Sommarfotbollsskolan 2024 här →
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Stark upphämtning efter tung start
2024-05-06 10:48

Täby - Rotebro 3-4 (2-1) 


Tung start där vi inte riktigt är mentalt påkopplade för match och släpper in två billiga mål runt kvarten spelad och uppförsbacke tidigt. 
Krigar oss in i fighten och får till en reducering innan paus genom Vidar och lite hopp återvänder vilket var mycket skönt att ta med in i pausvilan. 

Efter paus betydligt bättre spel även om vi inte är på topp idag men vi är jobbiga att möta, får tryck på Täby högre upp i planen. Linus, en av våra två målisar sitter med som avbytare idag och sugen på att visa upp sig som utespelare, sagt och gjort, in som striker och 15minuter senare tvåmålsskytt och Rotan i ledning. Svåra lägen kräver kreativa lösningar😅

Nu har killarna sin klart bästa period i matchen och naturligtvis mer avslappnat i ledning. 
Rasmus klipper in 2-4 och det känns klart sett till spel och chanser. 
Men Täby har andra planer och ger inte upp, får straff som sätts säkert till 3-4 med ca 10minuter kvar och sen en kavalkad av frisparkar som lyfts in i boxen och det blir nervöst och spännande ända in till slutsignalen men killarna står emot och bärgar en skön seger. 
Mentalt starkt att komma igen efter den tunga inledningen och sånt bygger lagmoral och styrka över tid. 

Underbart gäng som adderar nya saker till lagpusslet vecka efter vecka och idag var det lagmoralen och fighting inställningen som stack ut mest ihop med Linus två mål som striker. 

 
SPONSORER